Web Design Bucuresti Home
Web Design
Despre noi
Experienta PESTE 15 ANI
Echipa
Cine suntem
Portofoliu
Cu cine lucram
Contact
Trimite un mesaj
031 401 64 80


OFERTE WEB DESIGN Oferta speciala magazin online Oferta speciala site Blog Web design: ce alegi? Proceduri in web design Principii in web design Evolutie E-Media - web design E-Media Creative - creare site E-Media Shop - magazin virtual E-Media Steroid - inovatii web Site-ul de prezentare E-Media Web design - alte servicii conexe Analiza de usability Keyword research Banner design Web & SEO copywriting Web site maintenance Web Hosting DTP & Print Cursuri Curs-tutorat SEO (optimizarea site-urilor pentru motoarele de cautare) Portofoliu Web Design Web design - magazin virtual Web design - site-uri Web design - programare complexa Web design - SEO & Copywriting Grafica publicitara Packaging

Web Design Bucuresti

E-Studio Design&Development este o companie romaneasca de web design si development, cu 15 ani de experienta in domeniu si o platforma web proprie: E-Media.

Ghid gratuit

Dinamica dependențelor  în procesul de SEO. Logica de lucru pentru cel mai eficient conținut

Dinamica dependențelor  în procesul de SEO. Logica de lucru pentru cel mai eficient conținut

Ghid cu titlu gratuit, oferit de E-Studio Design&Development pentru oamenii de afaceri care caută servicii SEO. Este destinat celor interesați de subiect care, fie sunt la început, fie, indiferent de motive, nu au avut până acum contact cu domeniul optimizării site-urilor pentru motoarele de căutare.

Descarca ghidul de aici >>>

Agentie web design Bucuresti

In enciclopedia intreprinderilor full-service online din Romania, E-Studio Design & Development (e-studio.ro) s-ar defini printr-o echipa tanara si creativa, cu o experienta in domeniu de peste 15 ani si entuziasm pentru ceea ce facem.

Avem experienta, suntem la zi cu tehnologia si oferim concepte de ultima generatie in grafica si in implementare.

Web design de 15 ani!

Incercati sa va aduceti aminte cum era Internetul in anul 2000, iar anii cu care ne mandrim noi prind  deja alt sens. Am aparut odata cu mediul virtual din Romania si ne-am dezvoltat concomitent. Vesnic in schimbare, lumea virtuala ne-a lansat tot felul de provocari, carora le-am raspuns mereu prin inovatii. De-a lungul acestor ani am devenit experti in tot ceea ce presupune realizarea de site-uri: programare, grafica, web editing, SEO, hosting si strategii online.

15 ani in piata de web design - garantia stabilitatii

Am adunat o experienta care garanteaza ca vom mai fi aici cel putin inca o data pe atat, un lucru deosebit de bun - nu numai pentru noi, ci si pentru clientii nostri. Orice afacere are nevoie de mentenanta de-a lungul anilor in care se dezvolta, iar multi dintre amatorii care astazi fac site-uri mai ieftine decat pretul pietei s-ar putea sa nu mai fie si in viitor la dispozitia clientilor pentru modificari, updateuri sau redesign.

e-studio.ro - pasiune pentru web design

Desi pasiunea nu se poate masura in mod obiectiv, numarul clientilor nostri, portofoliul nostru si calitatea ideilor cu care am venit in mediul online din Romania spun foarte multe despre cine suntem. Iubim ceea ce facem, altfel n-am sta in ploaie in fata sediului dupa serviciu, ca sa dezbatem variantele de culoare ale unui site, si nu ne-ar prinde 3 dimineata la taste, hipnotizati 'in cod'. Cei care ne trec pragul stiu ca ceea ce le oferim vine din dorinta si creativitatea noastra, nu din obligatie sau  din nevoia de mari castiguri financiare.

Web design original

Pasiunea din spatele muncii e-studio.ro da nastere unor creatii originale. Poate ar fi mai usor sa folosim template-uri grafice si sa producem site-uri pe banda rulanta. Insa la E-Studio.ro, fiecare site este realizat in functie de nevoile specifice ale proiectului. In ceea ce priveste identitatea vizuala a clientilor nostri, lucrurile sunt clare: fiecare creatie este unica si reprezentativa.

Platforma web proprie, 100% adaptata pietei romanesti

Din motive ce tin de morala si de estetica suntem impotriva site-urilor facute dupa template (prefabricate web), care arata toate la fel, iar in ceea ce priveste programarea, ne-am dezvoltat propria platforma din rationamente de functionalitate. In primul rand, clientii nostri sunt romani, deci platforma E-Media este in limba romana. Apoi, platformele facute in strainatate si preluate la noi, precum Magento, Joomla sau Wordpress sunt adaptabile mai greu la proiectele complexe. In ultima instanta, orice nevoi ar avea clientii nostri sunt mai usor de realizat pe propria noastra platforma. Din toate aceste motive, ne face o deosebita placere sa va prezentam E-Media.