Web Design Bucuresti Home
Web Design
Despre noi
Experienta PESTE 15 ANI
Echipa
Cine suntem
Portofoliu
Cu cine lucram
Contact
Trimite un mesaj
031 401 64 80


OFERTE WEB DESIGN Oferta speciala magazin online Oferta speciala site Blog Web design: ce alegi? Proceduri in web design Principii in web design Evolutie E-Media - web design E-Media Creative - creare site E-Media Shop - magazin virtual E-Media Steroid - inovatii web Site-ul de prezentare E-Media Web design - alte servicii conexe Analiza de usability Keyword research Banner design Web & SEO copywriting Web site maintenance Web Hosting DTP & Print Cursuri Curs-tutorat SEO (optimizarea site-urilor pentru motoarele de cautare) Portofoliu Web Design Web design - magazin virtual Web design - site-uri Web design - programare complexa Web design - SEO & Copywriting Grafica publicitara Packaging

Web Design Bucuresti

E-Studio Design&Development este o companie romaneasca de web design si development, cu 15 ani de experienta in domeniu si o platforma web proprie: E-Media.

Ghid gratuit

Dinamica dependențelor  în procesul de SEO. Logica de lucru pentru cel mai eficient conținut

Dinamica dependențelor  în procesul de SEO. Logica de lucru pentru cel mai eficient conținut

Ghid cu titlu gratuit, oferit de E-Studio Design&Development pentru oamenii de afaceri care caută servicii SEO. Este destinat celor interesați de subiect care, fie sunt la început, fie, indiferent de motive, nu au avut până acum contact cu domeniul optimizării site-urilor pentru motoarele de căutare.

Descarca ghidul de aici >>>

"Usability", sau cat de prietenos este site-ul cu vizitatorii sai

Notiunea de "uzabilitate" defineste masura in care un website este accesibil vizitatorilor sai, dar si motoarelor de cautare.

Un site frumos nu este neaparat si "usable"

In urma cu cativa ani erau la moda site-urile realizate integral in Flash si exista inca tendinta pentru prezenta online plina de animatie. Unul dintre dezavantajele site-urilor realizate integral in Flash este compatibilitatea partiala cu motoarele de cautare, situatie in care continutul este arareori indexat corespunzator, iar site-ul este greu de gasit.

In acelasi timp, un site care serveste scopului pentru care a fost creat nu trebuie sa fie exclusiv pe gustul proprietarului sau, ci si pe gustul celor care urmeaza sa-l viziteze. Nu putem alege un fundal cu flori de camp pentru un site dedicat modului de fabricatie al suruburilor si piulitelor, de exemplu.

Iar melodia preferata a clientului este arareori un fundal muzical potrivit pentru site.

Interactiunea vizitatorilor cu site-ul

Un website isi atinge scopul atunci cand publicurile pentru care a fost creat pot beneficia optim de continutul acestuia. Daca site-ul nu directioneaza vizitatorii catre accesarea informatiilor disponibile, iar continutul este greu de gasit, va pierde trafic. Vizitatorii se plictisesc rapid, nu au rabdare sa caute si stiu ca pot gasi informatii, mai repede, si in alta parte. Prin urmare, continutul unui site trebuie sa fie accesibil, lizibil si vizibil.