Web Design Bucuresti Home
Web Design
Despre noi
Experienta PESTE 15 ANI
Echipa
Cine suntem
Portofoliu
Cu cine lucram
Contact
Trimite un mesaj
031 401 64 80


OFERTE WEB DESIGN Oferta speciala magazin online Oferta speciala site Blog Web design: ce alegi? Proceduri in web design Principii in web design Evolutie E-Media - web design E-Media Creative - creare site E-Media Shop - magazin virtual E-Media Steroid - inovatii web Site-ul de prezentare E-Media Web design - alte servicii conexe Analiza de usability Keyword research Banner design Web & SEO copywriting Web site maintenance Web Hosting DTP & Print Cursuri Curs-tutorat SEO (optimizarea site-urilor pentru motoarele de cautare) Portofoliu Web Design Web design - magazin virtual Web design - site-uri Web design - programare complexa Web design - SEO & Copywriting Grafica publicitara Packaging

Web Design Bucuresti

E-Studio Design&Development este o companie romaneasca de web design si development, cu 15 ani de experienta in domeniu si o platforma web proprie: E-Media.

Ghid gratuit

Dinamica dependențelor  în procesul de SEO. Logica de lucru pentru cel mai eficient conținut

Dinamica dependențelor în procesul de SEO. Logica de lucru pentru cel mai eficient conținut

Ghid cu titlu gratuit, oferit de E-Studio Design&Development pentru oamenii de afaceri care caută servicii SEO. Este destinat celor interesați de subiect care, fie sunt la început, fie, indiferent de motive, nu au avut până acum contact cu domeniul optimizării site-urilor pentru motoarele de căutare.

Descarca ghidul de aici >>>

Cum faci SEO in mod organizat?

SEO (Search Engine Optimisation / Optimizarea site-urilor pentru motoarele de cautare) este o arta a tatonarii eficiente (si care se desfasoara in timp, cu incercari si esecuri, idei noi si reusite, teste si rabdare).

Google aduce peste 80% din trafic in vreme ce restul motoarelor de cautare, desi sunt si ele in online si nu trebuie neglijate, aduc sub 20% din vizite, asadar Google ne intereseaza in mod deosebit…  numai ca e tare secretos si, desi ofera niste “guidelines“, adica un fel de ghid de bune practici (in care sunt listate cateva aspecte de bun simt si cateva aspecte elementare, suficiente pentru incepatori), nu ofera algoritmul.

Prin urmare, oricine are de gand sa faca SEO cinstit, promovand cu cap exact ce are in site, are sanse reale sa ajunga in prima pagina de rezultate Google dupa diversele cuvinte si fraze cheie care ii definesc domeniul de activitate si il intereseaza. Cu toate astea, exista un anume mod in care poti face SEO eficient.

Checklist minimal:

 • identificarea cuvintelor si frazelor cheie;
 • identificarea concurentei pe cautari cheie;
 • redactarea de SEO copy;
 • formatarea textului (bold, italic etc)
 • definirea Headingurilor;
 • insertia de metataguri – title, description, keywords;
 • verificarea ALT-urilor pe imagini si insertia lor, daca lipsesc;
 • verificarea TITLE-urilor pe linkuri si insertia lor, daca lipsesc;
 • adaugarea de linkuri interne, cu tag TITLE;
 • harta site-ului (XML), corect alcatuita.

De ce scrierea textelor pentru site costa si de ce costa atat?

De ce scrierea textelor pentru site costa si de ce costa atat?

Scrierea de texte literare, dar optimizate pentru motoarele de cautare, se numeste SEO copywriting si este o sarcina greu de dus la indeplinire fara experienta in domeniu. Sunt mai multe motive pentru care scrierea textelor pentru site este costisitoare.