Web Design Bucuresti Home
Web Design
Despre noi
Experienta PESTE 15 ANI
Echipa
Cine suntem
Portofoliu
Cu cine lucram
Contact
Trimite un mesaj
031 401 64 80


OFERTE WEB DESIGN Oferta speciala magazin online Oferta speciala site Blog Web design: ce alegi? Proceduri in web design Principii in web design Evolutie E-Media - web design E-Media Creative - creare site E-Media Shop - magazin virtual E-Media Steroid - inovatii web Site-ul de prezentare E-Media Web design - alte servicii conexe Analiza de usability Keyword research Banner design Web & SEO copywriting Web site maintenance Web Hosting DTP & Print Cursuri Curs-tutorat SEO (optimizarea site-urilor pentru motoarele de cautare) Portofoliu Web Design Web design - magazin virtual Web design - site-uri Web design - programare complexa Web design - SEO & Copywriting Grafica publicitara Packaging

Web Design Bucuresti

E-Studio Design&Development este o companie romaneasca de web design si development, cu 15 ani de experienta in domeniu si o platforma web proprie: E-Media.

Ghid gratuit

Dinamica dependențelor  în procesul de SEO. Logica de lucru pentru cel mai eficient conținut

Dinamica dependențelor  în procesul de SEO. Logica de lucru pentru cel mai eficient conținut

Ghid cu titlu gratuit, oferit de E-Studio Design&Development pentru oamenii de afaceri care caută servicii SEO. Este destinat celor interesați de subiect care, fie sunt la început, fie, indiferent de motive, nu au avut până acum contact cu domeniul optimizării site-urilor pentru motoarele de căutare.

Descarca ghidul de aici >>>

De ce scrierea textelor pentru site costa si de ce costa atat?

Cat costa scrierea de texte pentru site-uri?

Foarte pe scurt, scrierea de texte pentru site-uri costa exact atat cat esti dispus sa cheltuiesti - iar rezultatele sunt pe masura. Cheltuiesti putin spre deloc, site-ul va da randament slab spre deloc. Investesti suficient, site-ul va creste din toate punctele de vedere.

Textier specializat in texte pentru site-uri

Pentru că, în primul rând, pentru a scrie un text bun pentru web, este nevoie de un copywriter specializat. SEO Copywriterul este o persoană care scrie corect în limba română, cunoaște specificul scriiturii pentru internet, are noțiuni solide de optimizare pentru motoarele de căutare, știe cum trebuie să arate un mesaj publicitar și are și puțin talent, pe care și-l folosește atât pentru a scrie, cât și pentru a-și adapta tonul și stilul publicului țintă vizat. Astfel de persoane sunt destul de greu de găsit, pentru că abilitățile și cunoștințele necesare sunt greu de adunat într-un singur om.

Documentarea este necesara pentru a scrie texte pentru site-uri

În al doilea rând, SEO Copywriterul trebuie să se documenteze cu privire la domeniul pentru care va scrie. Documentarea înseamnă familiarizarea cu specificul de business, identificarea punctelor tari și a celor care diferențiază produsul / serviciul pentru care scrie de altul similar, extragerea informațiilor relevante din cele primite și găsite în timpul documentării, evaluarea publicului țintă și, după toate acestea și câteva în plus, alcătuirea textelor în conformitate cu toți acești parametri. Toate aceste operațiuni cer timp, pentru care SEO Copywriterul trebuie plătit.

Cunostintele de SEO sunt esentiale pentru a scrie texte pentru site-uri

În al treilea rând, copywriterul va avea grijă să scrie folosind cuvinte cheie și fraze relevante pentru căutări, în așa fel încât conținutul să fie presărat cu ele, dar să rămână un text lizibil, curat, în limba română, a cărui citire să nu deranjeze. Un copywriter bun va găsi soluții literare pentru exact acele alăturări de cuvinte necesare optimizării, iar textul va fi fluid și corect. Este un efort creativ, care solicită căutarea și găsirea de soluții de exprimare care să nu prejudicieze sensul, dar să și livreze sintagma cheie în forma dorită. Și asta cere timp.

De ce scrierea textelor pentru site costa si de ce costa atat?

De ce scrierea textelor pentru site costa si de ce costa atat?

Scrierea de texte literare, dar optimizate pentru motoarele de cautare, se numeste SEO copywriting si este o sarcina greu de dus la indeplinire fara experienta in domeniu. Sunt mai multe motive pentru care scrierea textelor pentru site este costisitoare.