Web Design Bucuresti Home
Web Design
Despre noi
Experienta PESTE 15 ANI
Echipa
Cine suntem
Portofoliu
Cu cine lucram
Contact
Trimite un mesaj
031 401 64 80


OFERTE WEB DESIGN Oferta speciala magazin online Oferta speciala site Blog Web design: ce alegi? Proceduri in web design Principii in web design Evolutie E-Media - web design E-Media Creative - creare site E-Media Shop - magazin virtual E-Media Steroid - inovatii web Site-ul de prezentare E-Media Web design - alte servicii conexe Analiza de usability Keyword research Banner design Web & SEO copywriting Web site maintenance Web Hosting DTP & Print Cursuri Curs-tutorat SEO (optimizarea site-urilor pentru motoarele de cautare) Portofoliu Web Design Web design - magazin virtual Web design - site-uri Web design - programare complexa Web design - SEO & Copywriting Grafica publicitara Packaging

Web Design Bucuresti

E-Studio Design&Development este o companie romaneasca de web design si development, cu 15 ani de experienta in domeniu si o platforma web proprie: E-Media.

Ghid gratuit

Dinamica dependențelor  în procesul de SEO. Logica de lucru pentru cel mai eficient conținut

Dinamica dependențelor  în procesul de SEO. Logica de lucru pentru cel mai eficient conținut

Ghid cu titlu gratuit, oferit de E-Studio Design&Development pentru oamenii de afaceri care caută servicii SEO. Este destinat celor interesați de subiect care, fie sunt la început, fie, indiferent de motive, nu au avut până acum contact cu domeniul optimizării site-urilor pentru motoarele de căutare.

Descarca ghidul de aici >>>

DTP & Print

Tiparul are farmecul lui

Asa ca vom avea in continuare carti de vizita, brosuri, flyere, cataloage si postere, iar toate astea trebuie create, desenate, echilibrate, puse in pagina si pregatite pentru tipar.

Creatia grafica si conceptul

Ce fel de material tiparit ai nevoie? Ce mesaj vrei sa transmiti si cui? Ce dimensiuni sa aiba? Color? Cand iti trebuie? Aceste intrebari sunt numai cateva dintre cele la care trebuie sa raspunzi atunci cand te-ai hotarat sa iti faci un material tiparit. Este foarte important ca rezultatul final sa serveasca scopului pentru care a fost creat, asadar sa nu te mire grija noastra pentru toate detaliile. Dupa cateva zile de gandire si lucru, iti vom propune mai multe variante, dupa caz si inspiratie, din care vei alege ceea ce iti place. Apoi vom avea nevoie de texte si poze, pe care le putem scrie si face, daca este necesar.

In cazul in care este vorba de mai multe feluri de tiparituri, designul materialelor se face de obicei urmarind o idee generala (concept) si in conformitate cu identitatea de marca. In anumite situatii nu este disponibil un manual de identitate, dar putem sa alcatuim unul, de la cea mai simpla varianta, care cuprinde cateva elemente esentiale (logotip, antet, plicuri, inscriptionare pe pixuri, tricouri etc) pana la cea mai complexa, in care tratam fiecare detaliu al marcii in parte si il explicam in cele mai mici amanunte.

 

DTP & Print

Designul materialelor este doar o etapa. In final, orice creatie grafica ajunge la DTP, pentru a fi pregatita de tipar. Greselile de lucru in aceasta faza pot compromite lucrarea, asadar este foarte important ca pregatirea pentru tipar sa fie facuta cu grija si profesionalism. In 10 ani de activitate am pregatit cu succes pentru tipar mii de materiale.