Web Design Bucuresti Home
Web Design
Despre noi
Experienta PESTE 15 ANI
Echipa
Cine suntem
Portofoliu
Cu cine lucram
Contact
Trimite un mesaj
031 401 64 80


OFERTE WEB DESIGN Oferta speciala magazin online Oferta speciala site Blog Web design: ce alegi? Proceduri in web design Principii in web design Evolutie E-Media - web design E-Media Creative - creare site E-Media Shop - magazin virtual E-Media Steroid - inovatii web Site-ul de prezentare E-Media Web design - alte servicii conexe Analiza de usability Keyword research Banner design Web & SEO copywriting Web site maintenance Web Hosting DTP & Print Cursuri Curs-tutorat SEO (optimizarea site-urilor pentru motoarele de cautare) Portofoliu Web Design Web design - magazin virtual Web design - site-uri Web design - programare complexa Web design - SEO & Copywriting Grafica publicitara Packaging

Web Design Bucuresti

E-Studio Design&Development este o companie romaneasca de web design si development, cu 15 ani de experienta in domeniu si o platforma web proprie: E-Media.

Ghid gratuit

Dinamica dependențelor  în procesul de SEO. Logica de lucru pentru cel mai eficient conținut

Dinamica dependențelor  în procesul de SEO. Logica de lucru pentru cel mai eficient conținut

Ghid cu titlu gratuit, oferit de E-Studio Design&Development pentru oamenii de afaceri care caută servicii SEO. Este destinat celor interesați de subiect care, fie sunt la început, fie, indiferent de motive, nu au avut până acum contact cu domeniul optimizării site-urilor pentru motoarele de căutare.

Descarca ghidul de aici >>>

E-Media Steroid - inovatii web

Web design "STEROID"

"STEROID" este numele pe care l-am dat oricarui tip de proiect de web design atipic, inovator si experimental pe care ti-l poti imagina si pe care doresti sa-l transformi in realitate.

Adevarul este ca totul este posibil in web design, iar creativitatea si dorinta de a fi mereu cu un pas inaintea celorlalti si de a sesiza tendintele inainte ca acestea sa devina moda pot genera idei revolutionare. Internetul in sine este construit si se dezvolta in baza ideilor noi ale celor care contribuie zilnic exponential la cresterea numarului de site-uri web si la realizarea de web design special.

Daca ai o idee extraordinara pe care o vrei materializata si pusa in practica eficient si profesionist, apeleaza la varianta "STEROID". Acest sistem nu reprezinta un pachet prefabricat, pentru ca il dezvoltam impreuna cu tine pe structura de baza E-Media. E-Media este singurul sistem de management al continutului gandit sa poata fi modificat, extins si dezvoltat in orice directie creativa online, asadar tot ce trebuie sa faci este sa ne spui ce iti doresti. Procesul creatiei in cazul unui proiect de web design de tip "STEROID" este proactiv, interactiv si dinamic - in final poti fi surprins de dimensiunile pe care le poate capata o idee atunci cand este disecata, analizata si exploatata la potentialul maxim.

 

Vezi si celelalte pachete E-Media:

Web design pentru proiecte speciale si inovatii web avand ca baza platforma web cu CMS E-Media

Detalii la: 031.401.64.80

Un Steroid este site care rupe toate tiparele. Poate fi construit in orice directie, poate avea orice functionalitati. Desi de regula este un portal, poate fi orice altceva iti doresti. Pentru ca E-Media a fost construita cu gandul la asemenea extinderi si a fost rodata intr-un astfel de proiect.

Detaliile insa, numai fata in fata.