Web Design Bucuresti Home
Web Design
Despre noi
Experienta PESTE 15 ANI
Echipa
Cine suntem
Portofoliu
Cu cine lucram
Contact
Trimite un mesaj
031 401 64 80


OFERTE WEB DESIGN Oferta speciala magazin online Oferta speciala site Blog Web design: ce alegi? Proceduri in web design Principii in web design Evolutie E-Media - web design E-Media Creative - creare site E-Media Shop - magazin virtual E-Media Steroid - inovatii web Site-ul de prezentare E-Media Web design - alte servicii conexe Analiza de usability Keyword research Banner design Web & SEO copywriting Web site maintenance Web Hosting DTP & Print Cursuri Curs-tutorat SEO (optimizarea site-urilor pentru motoarele de cautare) Portofoliu Web Design Web design - magazin virtual Web design - site-uri Web design - programare complexa Web design - SEO & Copywriting Grafica publicitara Packaging

Web Design Bucuresti

E-Studio Design&Development este o companie romaneasca de web design si development, cu 15 ani de experienta in domeniu si o platforma web proprie: E-Media.

Ghid gratuit

Dinamica dependențelor  în procesul de SEO. Logica de lucru pentru cel mai eficient conținut

Dinamica dependențelor  în procesul de SEO. Logica de lucru pentru cel mai eficient conținut

Ghid cu titlu gratuit, oferit de E-Studio Design&Development pentru oamenii de afaceri care caută servicii SEO. Este destinat celor interesați de subiect care, fie sunt la început, fie, indiferent de motive, nu au avut până acum contact cu domeniul optimizării site-urilor pentru motoarele de căutare.

Descarca ghidul de aici >>>

www.megamarket.ro


http://www.megamarket.ro/

Mega Market este un magazin virtual hyper custom, ce se adreseaza oamenilor care prefera sa isi achitioneze produsele necesare fara sa piarda timp in trafic sau printre rafturile supermarket-urilor.

Astfel, creat pe platforma E-Commerce E-Media, Mega Market pune la dispozitia clientilor sai peste 10.000 de produse aflate doar la cateva click-uri distanta. Si avand in vedere faptul ca produsele comandate se livreaza acasa, Mega Market dispune de un modul de retete culinare, numai bune pentru timpul castigat.

Magazinul virtual este customizat astfel incat clientii pot tine sub control bugetul alocat cumparaturilor si lista de cumpraturi. Eficienta si functionalitatea site-ului Mega Market nu a fost trecuta cu vederea, iar in acest an Selgros Cash&Carry a initiat un parteneriat cu magazinul virtual Mega Market, construit pe platforma E-Media, pentru a se extinde si in mediul E-Commerce.