Web Design Bucuresti Home
Web Design
Despre noi
Experienta PESTE 15 ANI
Echipa
Cine suntem
Portofoliu
Cu cine lucram
Contact
Trimite un mesaj
031 401 64 80


OFERTE WEB DESIGN Oferta speciala magazin online Oferta speciala site Blog Web design: ce alegi? Proceduri in web design Principii in web design Evolutie E-Media - web design E-Media Creative - creare site E-Media Shop - magazin virtual E-Media Steroid - inovatii web Site-ul de prezentare E-Media Web design - alte servicii conexe Analiza de usability Keyword research Banner design Web & SEO copywriting Web site maintenance Web Hosting DTP & Print Cursuri Curs-tutorat SEO (optimizarea site-urilor pentru motoarele de cautare) Portofoliu Web Design Web design - magazin virtual Web design - site-uri Web design - programare complexa Web design - SEO & Copywriting Grafica publicitara Packaging

Web Design Bucuresti

E-Studio Design&Development este o companie romaneasca de web design si development, cu 15 ani de experienta in domeniu si o platforma web proprie: E-Media.

Ghid gratuit

Dinamica dependențelor  în procesul de SEO. Logica de lucru pentru cel mai eficient conținut

Dinamica dependențelor  în procesul de SEO. Logica de lucru pentru cel mai eficient conținut

Ghid cu titlu gratuit, oferit de E-Studio Design&Development pentru oamenii de afaceri care caută servicii SEO. Este destinat celor interesați de subiect care, fie sunt la început, fie, indiferent de motive, nu au avut până acum contact cu domeniul optimizării site-urilor pentru motoarele de căutare.

Descarca ghidul de aici >>>

igamblingreviews.com


http://www.igamblingreviews.com/

igamblingreviews.com este un site lucrat pe platforma E-Media, in varianta fara grafica originala (practic, am folosit una din temele grafice existente si am adaptat-o in asa fel incat sa se potriveasca perfect cu conceptul site-ului si dorintele clientului). 

Este, practic, un site de prezentare simplu, care ofera publicului interesat review-uri pentru jocuri de noroc/ pariuri, cu link-uri dedicate catre cazinouri.

Ceea ce diferentiaza acest site de altele similare este faptul ca beneficiaza de un sistem care ofera independent, direct din site, servicii avansate de trimitere de newsletter catre aproximativ 1 milion de adrese de e-mail. Astfel, Clientul evita costurile enorme pe care le-ar avea de suportat daca ar opta pentru una dintre solutiile populare de pe piata, cum ar fi serviciul Mailchimp, beneficiind, totodata, de facilitati de formatare complete, pe care nu le ofera niciun alt serviciu de mass mailing.