Web Design Bucuresti Home
Web Design
Despre noi
Experienta PESTE 15 ANI
Echipa
Cine suntem
Portofoliu
Cu cine lucram
Contact
Trimite un mesaj
031 401 64 80


OFERTE WEB DESIGN Oferta speciala magazin online Oferta speciala site Blog Web design: ce alegi? Proceduri in web design Principii in web design Evolutie E-Media - web design E-Media Creative - creare site E-Media Shop - magazin virtual E-Media Steroid - inovatii web Site-ul de prezentare E-Media Web design - alte servicii conexe Analiza de usability Keyword research Banner design Web & SEO copywriting Web site maintenance Web Hosting DTP & Print Cursuri Curs-tutorat SEO (optimizarea site-urilor pentru motoarele de cautare) Portofoliu Web Design Web design - magazin virtual Web design - site-uri Web design - programare complexa Web design - SEO & Copywriting Grafica publicitara Packaging

Web Design Bucuresti

E-Studio Design&Development este o companie romaneasca de web design si development, cu 15 ani de experienta in domeniu si o platforma web proprie: E-Media.

Ghid gratuit

Dinamica dependențelor  în procesul de SEO. Logica de lucru pentru cel mai eficient conținut

Dinamica dependențelor  în procesul de SEO. Logica de lucru pentru cel mai eficient conținut

Ghid cu titlu gratuit, oferit de E-Studio Design&Development pentru oamenii de afaceri care caută servicii SEO. Este destinat celor interesați de subiect care, fie sunt la început, fie, indiferent de motive, nu au avut până acum contact cu domeniul optimizării site-urilor pentru motoarele de căutare.

Descarca ghidul de aici >>>

Platforma informativa Gaseste o Casa!

Extras din descrierea oficiala a site-ului: "Platforma gasesteocasa.ro este un site informativ concentrat pe subiectul locuirii sociale, realizat ca raspuns la lipsa de transparenta a procesului de atribuire a locuintelor sociale, in vederea informarii corecte a cetatenilor. Platforma este realizata in cadrul proiectului "Gaseste o Casa! Cresterea transparentei si accesibilitatii procesului de atribuire a locuintelor sociale"."

Pentru a-si realiza scopul propus, site-ul dispune de un sistem avansat de populare a bazei de date cu locuinte si afisarea acestora cu pini pe harta Google, cu categorisire pe sectoare.

De asemenea, pentru a veni in ajutorul celor care cauta legi in domeniu cu scopul de a se informa, site-ul permite listarea si adaugarea de documente legislative relevante pentru scopul propus si permite utilizatorilor descarcarea acestor documente pe calculatoarele personale.

Ca etapa ulterioara de dezvoltare a proiectului, site-ul va permite si simularea posibilitatii de obtinere a unei locuinte sociale, oferind utilizatorilor posibilitatea de a completa un formular special, urmand ca sistemul sa le ofere o estimare cat mai apropiata de realitate, in functie de indeplinirea criteriilor de eligibilitate legale.

Mai multe detalii pe blogul e-studio.ro >>>