Web Design Bucuresti Home
Web Design
Despre noi
Experienta PESTE 15 ANI
Echipa
Cine suntem
Portofoliu
Cu cine lucram
Contact
Trimite un mesaj
031 401 64 80


OFERTE WEB DESIGN Oferta speciala magazin online Oferta speciala site Blog Web design: ce alegi? Proceduri in web design Principii in web design Evolutie E-Media - web design E-Media Creative - creare site E-Media Shop - magazin virtual E-Media Steroid - inovatii web Site-ul de prezentare E-Media Web design - alte servicii conexe Analiza de usability Keyword research Banner design Web & SEO copywriting Web site maintenance Web Hosting DTP & Print Cursuri Curs-tutorat SEO (optimizarea site-urilor pentru motoarele de cautare) Portofoliu Web Design Web design - magazin virtual Web design - site-uri Web design - programare complexa Web design - SEO & Copywriting Grafica publicitara Packaging

Web Design Bucuresti

E-Studio Design&Development este o companie romaneasca de web design si development, cu 15 ani de experienta in domeniu si o platforma web proprie: E-Media.

Ghid gratuit

Dinamica dependențelor  în procesul de SEO. Logica de lucru pentru cel mai eficient conținut

Dinamica dependențelor  în procesul de SEO. Logica de lucru pentru cel mai eficient conținut

Ghid cu titlu gratuit, oferit de E-Studio Design&Development pentru oamenii de afaceri care caută servicii SEO. Este destinat celor interesați de subiect care, fie sunt la început, fie, indiferent de motive, nu au avut până acum contact cu domeniul optimizării site-urilor pentru motoarele de căutare.

Descarca ghidul de aici >>>

Site informativ BucurestiTU.eu


http://www.bucurestitu.eu/

Un website ca un infografic - acesta a fost elementul principal de brief pentru website-ul utilitar BucurestiTU.eu. Pentru acest proiect al Institutului pentru Politici Publice (IPP) in parteneriat cu Centrul de Asistenta pentru Organizatii Neguvernamentale (CENTRAS), e-studio.ro a lucrat separat interfata fiecarei sectiuni in parte, precum si logo-ul proiectului.

Site-ul permite adaugarea si afisarea, intr-o maniera grafica prietenoasa si complet diferita de uzual pentru acest tip de date, a informatiilor legate de cheltuirea banilor de catre primariile din Bucuresti (de sector si Primaria Capitalei). Datele sunt grupate pe zona gestionata, atributii si ani si sunt afisate sub forma de cartonase informative.

Pentru a putea vedea care sunt atributiile primariilor de sector si ale Primariei Capitalei, utilizatorii site-ului pot consulta rubrica dedicata, unde atributiile sunt listate sintetic si fac trimitere catre paginile web ale institutiilor abilitate.

De asemenea, pentru cetatenii care sunt interesati de participare, site-ul le ofera posibilitatea de a vota pozitiv sau negativ (si de a se abtine de la vot) pentru o lista completa de investitii planificate in oras. Pentru a asigura unicitatea votului, site-ul foloseste logarea cu Facebook.

Alte detalii, pe blogul e-studio.ro >>>