Web Design Bucuresti Home
Web Design
Despre noi
Experienta PESTE 15 ANI
Echipa
Cine suntem
Portofoliu
Cu cine lucram
Contact
Trimite un mesaj
031 401 64 80


OFERTE WEB DESIGN Oferta speciala magazin online Oferta speciala site Blog Web design: ce alegi? Proceduri in web design Principii in web design Evolutie E-Media - web design E-Media Creative - creare site E-Media Shop - magazin virtual E-Media Steroid - inovatii web Site-ul de prezentare E-Media Web design - alte servicii conexe Analiza de usability Keyword research Banner design Web & SEO copywriting Web site maintenance Web Hosting DTP & Print Cursuri Curs-tutorat SEO (optimizarea site-urilor pentru motoarele de cautare) Portofoliu Web Design Web design - magazin virtual Web design - site-uri Web design - programare complexa Web design - SEO & Copywriting Grafica publicitara Packaging

Web Design Bucuresti

E-Studio Design&Development este o companie romaneasca de web design si development, cu 15 ani de experienta in domeniu si o platforma web proprie: E-Media.

Ghid gratuit

Dinamica dependențelor  în procesul de SEO. Logica de lucru pentru cel mai eficient conținut

Dinamica dependențelor  în procesul de SEO. Logica de lucru pentru cel mai eficient conținut

Ghid cu titlu gratuit, oferit de E-Studio Design&Development pentru oamenii de afaceri care caută servicii SEO. Este destinat celor interesați de subiect care, fie sunt la început, fie, indiferent de motive, nu au avut până acum contact cu domeniul optimizării site-urilor pentru motoarele de căutare.

Descarca ghidul de aici >>>

ParticipaCity.ro


http://www.participacity.ro/

ParticipaCity.ro este un proiect de dezvoltare comunitara, lansat initial pentru a deservi cetatenii din zona Dristor din Bucuresti, urmand sa poata fi extins si catre alte zone / cartiere ale Capitalei.

ParticipaCity.ro are la baza platforma E-Media, ceea ce inseamna ca dispune de un content management system puternic si performant, usor de administrat si de populat cu informatii. In plus fata de patforma, site-ul are o serie de functionalitati specifice, care permit cetatenilor interesati "sa se poata implica direct în elaborarea prioritatilor de dezvoltare urbana la nivel local". Astfel, site-ul permite organizarea si administrarea de sesiuni de propuneri, dezbateri si vot pentru diverse proiecte si idei privind dezvoltarea locala.