Web Design Bucuresti Home
Web Design
Despre noi
Experienta PESTE 15 ANI
Echipa
Cine suntem
Portofoliu
Cu cine lucram
Contact
Trimite un mesaj
031 401 64 80


OFERTE WEB DESIGN Oferta speciala magazin online Oferta speciala site Blog Web design: ce alegi? Proceduri in web design Principii in web design Evolutie E-Media - web design E-Media Creative - creare site E-Media Shop - magazin virtual E-Media Steroid - inovatii web Site-ul de prezentare E-Media Web design - alte servicii conexe Analiza de usability Keyword research Banner design Web & SEO copywriting Web site maintenance Web Hosting DTP & Print Cursuri Curs-tutorat SEO (optimizarea site-urilor pentru motoarele de cautare) Portofoliu Web Design Web design - magazin virtual Web design - site-uri Web design - programare complexa Web design - SEO & Copywriting Grafica publicitara Packaging

Web Design Bucuresti

E-Studio Design&Development este o companie romaneasca de web design si development, cu 15 ani de experienta in domeniu si o platforma web proprie: E-Media.

Ghid gratuit

Dinamica dependențelor  în procesul de SEO. Logica de lucru pentru cel mai eficient conținut

Dinamica dependențelor  în procesul de SEO. Logica de lucru pentru cel mai eficient conținut

Ghid cu titlu gratuit, oferit de E-Studio Design&Development pentru oamenii de afaceri care caută servicii SEO. Este destinat celor interesați de subiect care, fie sunt la început, fie, indiferent de motive, nu au avut până acum contact cu domeniul optimizării site-urilor pentru motoarele de căutare.

Descarca ghidul de aici >>>

Participrare.ro


http://www.participrare.ro

Participrare.ro este parte a proiectului “Colaborare pentru managementul bolilor rare – ColaboRARE” si este lucrat de catre E-Studio.ro pentru Aliana Nationala pentru Boli Rare din Romania.

Site-ul este un instrument de informare si are mai multe module suplimentare deosebite:

  • un modul de tip galerie video, care preia si afiseaza automat lista clipurilor,
  • o bibliotecă online cu editare colaborativa (care ofera administratorilor posibilitatea de a adauga, sterge, edita categorii si documente, precum si editarea si modificarea documentelor de catre mai multe persoane, care trebuie sa valideze apoi in unanimitate documentele, pentru ca acestea sa fie publicate); documentele din biblioteca pot fi descarcate de utilizatorii site-ului in zona publica, si pot fi filtrate dupa nume si categorie,
  • un modul tip harta, care afisează la click serviciile si detaliile organizatiilor implicate, pe trei axe (social, medical, educational).

Am scris despre Participrare.ro si pe blogul E-Studio.ro »