Web Design Bucuresti Home
Web Design
Despre noi
Experienta PESTE 15 ANI
Echipa
Cine suntem
Portofoliu
Cu cine lucram
Contact
Trimite un mesaj
031 401 64 80


OFERTE WEB DESIGN Oferta speciala magazin online Oferta speciala site Blog Web design: ce alegi? Proceduri in web design Principii in web design Evolutie E-Media - web design E-Media Creative - creare site E-Media Shop - magazin virtual E-Media Steroid - inovatii web Site-ul de prezentare E-Media Web design - alte servicii conexe Analiza de usability Keyword research Banner design Web & SEO copywriting Web site maintenance Web Hosting DTP & Print Cursuri Curs-tutorat SEO (optimizarea site-urilor pentru motoarele de cautare) Portofoliu Web Design Web design - magazin virtual Web design - site-uri Web design - programare complexa Web design - SEO & Copywriting Grafica publicitara Packaging

Web Design Bucuresti

E-Studio Design&Development este o companie romaneasca de web design si development, cu 15 ani de experienta in domeniu si o platforma web proprie: E-Media.

Ghid gratuit

Dinamica dependențelor  în procesul de SEO. Logica de lucru pentru cel mai eficient conținut

Dinamica dependențelor  în procesul de SEO. Logica de lucru pentru cel mai eficient conținut

Ghid cu titlu gratuit, oferit de E-Studio Design&Development pentru oamenii de afaceri care caută servicii SEO. Este destinat celor interesați de subiect care, fie sunt la început, fie, indiferent de motive, nu au avut până acum contact cu domeniul optimizării site-urilor pentru motoarele de căutare.

Descarca ghidul de aici >>>

www.verighete-high-art.ro


http://www.verighete-high-art.ro

Web design creativ, care folosește platforma cu CMS E-Media Creative pentru a prezenta atât firma, cât și produsele acesteia, ca într-un catalog virtual. Această soluție simplă și eficientă atât ca prezentare, cât și din punctul de vedere al costurilor, se pretează pentru site-urile unde informațiile despre produs sunt mai degrabă vizuale, decât textuale și unde categorisirea acestora nu necesită multe niveluri în structura site-ului.

O caracteristică specifică acestui site este posibilitatea de a deschide în variantă mărită câte două produse, pentru a le putea compara cu ușurință. Datorită faptului că imaginile sunt încărcate într-un format care permite transparență a fundalului, efectul obținut este spectaculos. Un efect similar am folosit și pentru cunoscutul producător Casa Panciu, în secțiunea site-ului dedicată magazinului online de vinuri.