Web Design Bucuresti Home
Web Design
Despre noi
Experienta PESTE 15 ANI
Echipa
Cine suntem
Portofoliu
Cu cine lucram
Contact
Trimite un mesaj
031 401 64 80


OFERTE WEB DESIGN Oferta speciala magazin online Oferta speciala site Blog Web design: ce alegi? Proceduri in web design Principii in web design Evolutie E-Media - web design E-Media Creative - creare site E-Media Shop - magazin virtual E-Media Steroid - inovatii web Site-ul de prezentare E-Media Web design - alte servicii conexe Analiza de usability Keyword research Banner design Web & SEO copywriting Web site maintenance Web Hosting DTP & Print Cursuri Curs-tutorat SEO (optimizarea site-urilor pentru motoarele de cautare) Portofoliu Web Design Web design - magazin virtual Web design - site-uri Web design - programare complexa Web design - SEO & Copywriting Grafica publicitara Packaging

Web Design Bucuresti

E-Studio Design&Development este o companie romaneasca de web design si development, cu 15 ani de experienta in domeniu si o platforma web proprie: E-Media.

Ghid gratuit

Dinamica dependențelor  în procesul de SEO. Logica de lucru pentru cel mai eficient conținut

Dinamica dependențelor  în procesul de SEO. Logica de lucru pentru cel mai eficient conținut

Ghid cu titlu gratuit, oferit de E-Studio Design&Development pentru oamenii de afaceri care caută servicii SEO. Este destinat celor interesați de subiect care, fie sunt la început, fie, indiferent de motive, nu au avut până acum contact cu domeniul optimizării site-urilor pentru motoarele de căutare.

Descarca ghidul de aici >>>

Principii in web design: originalitate, corectitudine, usability si SEO

Web design ORIGINAL

Unul dintre principiile de web design este originalitatea. In prezent exista sute de servicii care furnizeaza site-uri "la cheie", cu "design personalizat", dar care opereaza cu interfete grafice lucrate in prealabil (template-uri) si carora le schimba culorile si le adauga sigla beneficiarului. Aceste site-uri nu au un design original si puteti avea surpriza de a regasi pe internet un site cu un aspect identic sau aproape identic cu al dumneavoastra.

Diferentele intre web design original si web design executat pe template-uri sunt date de unicitatea sidrepturile exclusive asupra interfetei grafice, pe care le primiti odata cu site-ul. Aceasta va garanteaza ca nimeni nu va putea avea in mod legal un site web cu acelasi design ca site-ul dumneavoastra.

 

Web design CORECT

Desi aspectul grafic poate fi acelasi, intre doua site-uri pot exista diferente majore de executie. Dupa ce aspectul grafic dorit a fost hotarat, site-urile sunt lucrate prin utilizarea unui cod specific care are o serie de particularitati si necesita rigurozitate. Intocmai ca o limba straina, codul poate fi folosit mai fluent sau mai stangaci, in functie de cunostintele pe care le detine programatorul.

O codare corecta a unui site garanteaza:

  • posibilitatea interventiilor ulterioare facile - atunci cand doriti sa adaugati o componenta sau un element functional nou in site-ul dumneavoastra, este esential ca pasajele de cod sa poata fi usor descifrate si integrate cu elementele noi de programare.
  • viteza de incarcare - avand in vedere viteza conexiunilor la care au in prezent acces din ce in ce mai multi utilizatori de internet, acest aspect poate parea fara importanta, dar in cazul executarii unei cautari intr-un site cu continut complex, fiecare milisecunda conteaza. Un cod curat asigura executia mai fluida a diverselor functii.
  • deschiderea catre optimizarea pentru motoarele de cautare - daca selectati View>Page Source (Ctrl+U in Mozilla Firefox) sau View>Source (In Internet Explorer) veti putea observa ceea ce "vad" motoarele de cautare atunci cand intra in site-ul dumneavoastra. Cu cat codul este mai curat, cu atat site-ul va fi favorizat la afisarea in lista de rezultate in motoarele de cautare serioase (Google).

 

Web design USABILITY

Un site trebuie sa fie usor de utilizat atat pentru persoana care il administreaza (beneficiar) cat si pentru vizitatori (potentiali clienti). Accesibilitatea functiilor, vizibilitatea butoanelor, pozitionarea meniurilor si a diverselor elemente de interes intr-o pagina web este esentiala pentru transformarea simplilor vizitatori in clienti.

Web design SEO FRIENDLY

Un site bine lucrat ofera administratorilor posibilitatea de a optimiza site-ul pentru motoarele de cautare. Astfel, o aplicatie de administrare ca E-Media, gandita sa respecte principiile SEO, va facilita optimizarea site-ului pentru motoarele de cautare si va ajuta operatorul sa nu piarda din vedere elementele scrise care contribuie la generarea de continut optim. Un site in care imaginile nu sunt denumite sau in care linkurile nu au titluri va pierde intotdeauna intaietatea in Google fata de un site dezvoltat pe un sistem ca E-Media, care are in vedere toate aceste elemente.

Proceduri in web design

Proceduri in web design

Lucrul haotic, "vazand si facand" aduce arareori rezultate. In plus, intotdeauna cineva risca sa fie nemultumit in final. Asadar, toate etapele de lucru trebuie sa fie clare de la inceput, puse pe hartie si urmate, astfel incat nimic sa nu ramana lasat pe dinafara. Avem proceduri testate si eficiente pentru fiecare stadiu de lucru, elaborate in urma a 10 ani de experienta.
Principii in web design: originalitate, corectitudine, usability si SEO

Principii in web design

E-studio.ro se ghideaza dupa patru principii in web design: originalitate, corectitudine, usability si SEO.
Evolutie in web design: de la CERN la web 3.0

Evolutie

Totul s-a schimbat - oricine, cu minime cunostinte tehnice, poate avea un site. Platformele de tip blog (Wordpress, Blogger) cu utilizare gratuita, platformele de serie (Magento, PrestaShop, OpenCart, Joomla) si chiar cele inchiriate (ShopMania) sunt din ce in ce mai utilizate. Modificarile aduse acestor platforme adesea costa o avere si costurile ascunse pe care le implica utilizarea unor astfel de solutii web apar in timp. Cel mai simplu este sa faci lucrurile bine de la inceput, mai ales ca nu poti iesi din multime cu o platforma de serie.