Web Design Bucuresti Home
Web Design
Despre noi
Experienta PESTE 15 ANI
Echipa
Cine suntem
Portofoliu
Cu cine lucram
Contact
Trimite un mesaj
031 401 64 80


OFERTE WEB DESIGN Oferta speciala magazin online Oferta speciala site Blog Web design: ce alegi? Proceduri in web design Principii in web design Evolutie E-Media - web design E-Media Creative - creare site E-Media Shop - magazin virtual E-Media Steroid - inovatii web Site-ul de prezentare E-Media Web design - alte servicii conexe Analiza de usability Keyword research Banner design Web & SEO copywriting Web site maintenance Web Hosting DTP & Print Cursuri Curs-tutorat SEO (optimizarea site-urilor pentru motoarele de cautare) Portofoliu Web Design Web design - magazin virtual Web design - site-uri Web design - programare complexa Web design - SEO & Copywriting Grafica publicitara Packaging

Web Design Bucuresti

E-Studio Design&Development este o companie romaneasca de web design si development, cu 15 ani de experienta in domeniu si o platforma web proprie: E-Media.

Ghid gratuit

Dinamica dependențelor  în procesul de SEO. Logica de lucru pentru cel mai eficient conținut

Dinamica dependențelor  în procesul de SEO. Logica de lucru pentru cel mai eficient conținut

Ghid cu titlu gratuit, oferit de E-Studio Design&Development pentru oamenii de afaceri care caută servicii SEO. Este destinat celor interesați de subiect care, fie sunt la început, fie, indiferent de motive, nu au avut până acum contact cu domeniul optimizării site-urilor pentru motoarele de căutare.

Descarca ghidul de aici >>>

Proceduri in web design

Ai nevoie de ordine

Lucrul haotic, "vazand si facand" aduce arareori rezultate. In plus, intotdeauna cineva risca sa fie nemultumit in final. Asadar, toate etapele de lucru trebuie sa fie clare de la inceput, puse pe hartie si urmate, astfel incat nimic sa nu ramana lasat pe dinafara. Avem proceduri testate si eficiente pentru fiecare stadiu de lucru, elaborate in urma a 10 ani de experienta.

In web design, orice detaliu uitat acum devine o problema mai tarziu

Asadar, intai ne vedem si discutam. Aflam despre ce este vorba si care sunt nevoile reale ale clientului, dincolo de "am nevoie de un site". Te intrebam despre afacerea ta, iti rasfoim brosurile, cautam esenta si o intelegem din toate materialele tale de prezentare si din discutia cu tine. Adunam perspectiva noastra la felul in care privesti tu lucrurile si putem sa incepem lucrul.

Primul pas in web design: interfata grafica, sau designul site-ului, layoutul, fata, prima pagina, un "print-screen" a ceea ce vom construi in etapele urmatoare. Propunerile noastre ajung la tine, iar tu alegi continuarea. Si detaliile, pentru ca nu putem lasa nimic la intamplare.

Al doilea pas in web design: grafica aplicata; acum dezvoltam ficare pagina pornind de la tema grafica aprobata, facem analizele de "usability", gandim in detaliu fiecare meniu, pagina in asa fel incat experienta de navigare sa fie cat mai buna, iar conversia cat mai mare.

Al treilea pas - web development: acum programam site-ul si dam viata tuturor elementelor de web design stabilite in etapele anterioare; acest pas se finalizeaza cu o verificare a calitatii, pentru a fi siguri nu numai ca nu ne-a scapat nimic, dar si ca toate elementele sunt imbinate exact asa cum trebuie.

Si asa, pas cu pas, etapa cu etapa si procedura cu procedura, avansam spre ultima etapa:

Am terminat site-ul - dar acum ai nevoie de texte

Cel mai probabil iti este mai usor sa faci ceea ce faci decat sa scrii despre ceea ce faci. Fara texte insa, un site nu exista. Poate ai venit la noi direct in ultima etapa, in care ai un site si nu esti multumit de continut, pentru ca nu iti aduce vizite suficiente, nu este usor de gasit in Google si alte motoare de cautare sau este gasit dupa cuvinte si fraze care nu te intereseaza. Pe scurt, textele sunt o problema.

Considera problema rezolvata, ne ocupam si de continut si de SEO Copywriting. Pentru efecte rapide la inceput, este suficient sa adaugam corect continutul in site. Ulterior, pentru ca nici concurenta nu sta degeaba, trebuie sa facem periodic cercetarea online necesara, sa revizuim constant textele, sa schimbam cate ceva acolo unde este nevoie si sa adaugam continut nou.

Proceduri in web design

Proceduri in web design

Lucrul haotic, "vazand si facand" aduce arareori rezultate. In plus, intotdeauna cineva risca sa fie nemultumit in final. Asadar, toate etapele de lucru trebuie sa fie clare de la inceput, puse pe hartie si urmate, astfel incat nimic sa nu ramana lasat pe dinafara. Avem proceduri testate si eficiente pentru fiecare stadiu de lucru, elaborate in urma a 10 ani de experienta.
Principii in web design: originalitate, corectitudine, usability si SEO

Principii in web design

E-studio.ro se ghideaza dupa patru principii in web design: originalitate, corectitudine, usability si SEO.
Evolutie in web design: de la CERN la web 3.0

Evolutie

Totul s-a schimbat - oricine, cu minime cunostinte tehnice, poate avea un site. Platformele de tip blog (Wordpress, Blogger) cu utilizare gratuita, platformele de serie (Magento, PrestaShop, OpenCart, Joomla) si chiar cele inchiriate (ShopMania) sunt din ce in ce mai utilizate. Modificarile aduse acestor platforme adesea costa o avere si costurile ascunse pe care le implica utilizarea unor astfel de solutii web apar in timp. Cel mai simplu este sa faci lucrurile bine de la inceput, mai ales ca nu poti iesi din multime cu o platforma de serie.