Web Design Bucuresti Home
Web Design
Despre noi
Experienta PESTE 15 ANI
Echipa
Cine suntem
Portofoliu
Cu cine lucram
Contact
Trimite un mesaj
031 401 64 80


OFERTE WEB DESIGN Oferta speciala magazin online Oferta speciala site Blog Web design: ce alegi? Proceduri in web design Principii in web design Evolutie E-Media - web design E-Media Creative - creare site E-Media Shop - magazin virtual E-Media Steroid - inovatii web Site-ul de prezentare E-Media Web design - alte servicii conexe Analiza de usability Keyword research Banner design Web & SEO copywriting Web site maintenance Web Hosting DTP & Print Cursuri Curs-tutorat SEO (optimizarea site-urilor pentru motoarele de cautare) Portofoliu Web Design Web design - magazin virtual Web design - site-uri Web design - programare complexa Web design - SEO & Copywriting Grafica publicitara Packaging

Web Design Bucuresti

E-Studio Design&Development este o companie romaneasca de web design si development, cu 15 ani de experienta in domeniu si o platforma web proprie: E-Media.

Ghid gratuit

Dinamica dependențelor  în procesul de SEO. Logica de lucru pentru cel mai eficient conținut

Dinamica dependențelor  în procesul de SEO. Logica de lucru pentru cel mai eficient conținut

Ghid cu titlu gratuit, oferit de E-Studio Design&Development pentru oamenii de afaceri care caută servicii SEO. Este destinat celor interesați de subiect care, fie sunt la început, fie, indiferent de motive, nu au avut până acum contact cu domeniul optimizării site-urilor pentru motoarele de căutare.

Descarca ghidul de aici >>>

Web design inseamna mai mult decat site-uri web

In Romania sunt multe "firme de web design". Sunt multe oferte care par deosebit de avantajoase si sunt multe platforme gratuite online, pe care le poate instala oricine pe un server web si carora le poate schimba culorile.

Gratis acum inseamna mai scump in timp

Pentru ca, presupunand ca oricine poate primi gratuit sau la un pret modic "scheletul" site-ului, nu oricine poate sa-i aduca modificarile de structura necesare pentru a se adapta la nevoile specifice fiecarei afaceri. Dar, pe masura ce site-ul creste, modificarile si ajustarile devin indispensabile. Si atunci incep problemele.

Pentru modificari minore intr-o platforma cum este Wordpress, de exemplu, poate fi nevoie de multe ore de programare - adesea, mai multe decat ar fi fost necesare daca site-ul ar fi fost lucrat de la inceput conform cu specificul site-ului sau al afacerii reprezentate de site. Unele modificari nici nu se pot face pe structura platformelor in cauza, pentru ca presupun schimbari radicale si este mai simplu sa se refaca, pur si simplu, site-ul.

Web designerii de ocazie nu vor mai fi de gasit peste cativa ani

Firmele care ofera site-uri pe platforme gratuite raman adeseori in piata mai putin de un an sau doi si puteti avea surpriza sa nu mai gasiti pe nimeni dintre cei care au lucrat la site-ul dumneavoastra atunci cand veti avea nevoie de update-uri. Daca totusi vor fi disponibili, capacitatea lor de a modifica radical si de a adapta un produs dezvoltat de o alta echipa (Wordpress, Joomla, Magento etc) va fi limitata. In prezent avem mai multi clienti care platesc pretul utilizarii platformelor "gratuite" - ceea ce isi doresc ei nu se gaseste printre modulele suplimentare disponibile si evolutia site-urilor si a afacerilor face imposibila pastrarea structurii vechi.

Experienta, rezistenta in timp, servicii conexe

Programarea este un aspect, dar ceea ce numim "web design" nu se limiteaza la programare. Un site are nevoie de un aspect grafic unic, adaptat specificului activitatii si publicurilor tinta. De asemenea, pentru un site trebuie conceput continutul in asa fel incat si vizitatorii, dar si motoarele de cautare (in special Google), sa il recepteze optim. Structura site-ului trebuie gandita in asa fel incat sa permita adaosuri si schimbari ulterioare.

E-Studio Design & Development si-a inceput activitatea la inceputul Internetului in Romania. Avem si experienta, si resursele necesare pentru a va oferi mai mult decat web design.