Web Design Bucuresti Home
Web Design
Despre noi
Experienta PESTE 15 ANI
Echipa
Cine suntem
Portofoliu
Cu cine lucram
Contact
Trimite un mesaj
031 401 64 80


OFERTE WEB DESIGN Oferta speciala magazin online Oferta speciala site Blog Web design: ce alegi? Proceduri in web design Principii in web design Evolutie E-Media - web design E-Media Creative - creare site E-Media Shop - magazin virtual E-Media Steroid - inovatii web Site-ul de prezentare E-Media Web design - alte servicii conexe Analiza de usability Keyword research Banner design Web & SEO copywriting Web site maintenance Web Hosting DTP & Print Cursuri Curs-tutorat SEO (optimizarea site-urilor pentru motoarele de cautare) Portofoliu Web Design Web design - magazin virtual Web design - site-uri Web design - programare complexa Web design - SEO & Copywriting Grafica publicitara Packaging

Web Design Bucuresti

E-Studio Design&Development este o companie romaneasca de web design si development, cu 15 ani de experienta in domeniu si o platforma web proprie: E-Media.

Ghid gratuit

Dinamica dependențelor  în procesul de SEO. Logica de lucru pentru cel mai eficient conținut

Dinamica dependențelor în procesul de SEO. Logica de lucru pentru cel mai eficient conținut

Ghid cu titlu gratuit, oferit de E-Studio Design&Development pentru oamenii de afaceri care caută servicii SEO. Este destinat celor interesați de subiect care, fie sunt la început, fie, indiferent de motive, nu au avut până acum contact cu domeniul optimizării site-urilor pentru motoarele de căutare.

Descarca ghidul de aici >>>

Web design Bucuresti: ce alegi?

Site-uri web ieftine si bune?

Mai gandeste-te.

Ai un vecin talentat in ale calculatoarelor, colega de birou are un baiat priceput, proaspat student la Politehnica sau ai primit unul din zecile de mesaje cu oferte de "site-uri la cheie cu numai 200 de lei"? 

Iti spui ca ai facut o afacere, platesti o suma modica si te prezinti online cu o pagina web de ocazie, sleampata, in culori prost combinate, cu fonturi colorate si amestecate, cu mesaje neadaptate publicurilor tinta?

Atunci pregateste-te, caci, garantat, iti vei pune la un moment dat urmatoarele intrebari:

 • De ce firmele concurente X si Y au mai multe vanzari ca mine?
 • De ce site-ul meu nu apare nicaieri in Google?
 • De ce nu ma suna nimeni de pe site?
 • De ce nu am vizitatori?
 • De ce nu-i mai gasesc pe cei cu care am lucrat, sa imi schimbe cate ceva in site?

La toate aceste intrebari exista un singur raspuns:

Un site web este o suma de profesii

Pentru un site web nu este de ajuns o singura persoana sau o firma cu un singur angajat. Site-urile web care dau rezultate ies din munca unor echipe ai caror membri sunt specializati pe domenii clar delimitate. Fiecare veriga din acest lant asigura un produs final care raspunde scopului pentru care a fost creat. 

La un site web de calitate lucreaza cel putin cate un manager de proiect, un web designer, un web developer si un web programmer. In mod ideal, echipa completa cuprinde si persoane specializate in marketing si publicitate online, precum si un web copywriter.

Proceduri in web design

Proceduri in web design

Lucrul haotic, "vazand si facand" aduce arareori rezultate. In plus, intotdeauna cineva risca sa fie nemultumit in final. Asadar, toate etapele de lucru trebuie sa fie clare de la inceput, puse pe hartie si urmate, astfel incat nimic sa nu ramana lasat pe dinafara. Avem proceduri testate si eficiente pentru fiecare stadiu de lucru, elaborate in urma a 10 ani de experienta.
Principii in web design: originalitate, corectitudine, usability si SEO

Principii in web design

E-studio.ro se ghideaza dupa patru principii in web design: originalitate, corectitudine, usability si SEO.
Evolutie in web design: de la CERN la web 3.0

Evolutie

Totul s-a schimbat - oricine, cu minime cunostinte tehnice, poate avea un site. Platformele de tip blog (Wordpress, Blogger) cu utilizare gratuita, platformele de serie (Magento, PrestaShop, OpenCart, Joomla) si chiar cele inchiriate (ShopMania) sunt din ce in ce mai utilizate. Modificarile aduse acestor platforme adesea costa o avere si costurile ascunse pe care le implica utilizarea unor astfel de solutii web apar in timp. Cel mai simplu este sa faci lucrurile bine de la inceput, mai ales ca nu poti iesi din multime cu o platforma de serie.
Atentie!
 • Nimeni nu isi face un site web doar ca sa plateasca lunar hosting pentru el!
 • Nimeni nu isi face un site web doar ca sa aiba ce scrie pe cartea de vizita.
 • Nimeni nu isi face un site web doar ca sa arunce niste bani, sa bifeze intr-un caietel ca a facut-o si pe asta si apoi sa se ocupe de altceva.
Toti cei care isi fac un site au un scop:
 • sa fie gasiti usor in Google,
 • sa isi atraga clienti noi,
 • sa aiba mereu o mapa virtuala la indemana,
 • sa fie cu un pas inaintea concurentei.
Planificarea e importanta in web design

Tu ce vrei de la site-ul tau?

Vremurile in care vecinul de bloc sau baiatul colegei de birou puteau sa isi asume lucrul la un site web au apus. Firmele-fantoma fac cateva site-uri pe banda rulanta si apoi dispar de pe piata. Suntem in perioada in care profesionistii isi valorifica experienta, iar site-urile create de ei pur si simplu sunt mult prea bune pentru a fi concurate cu "chilipiruri".

Nu vrei un "chilipir". Pentru ca arunci niste bani pe fereastra si pierzi timp pretios.

Ai nevoie de un site bun, care sa iti aduca rezultate, ACUM.