Web Design Bucuresti Home
Web Design
Despre noi
Experienta PESTE 15 ANI
Echipa
Cine suntem
Portofoliu
Cu cine lucram
Contact
Trimite un mesaj
031 401 64 80


OFERTE WEB DESIGN Oferta speciala magazin online Oferta speciala site Blog Web design: ce alegi? Proceduri in web design Principii in web design Evolutie E-Media - web design E-Media Creative - creare site E-Media Shop - magazin virtual E-Media Steroid - inovatii web Site-ul de prezentare E-Media Web design - alte servicii conexe Analiza de usability Keyword research Banner design Web & SEO copywriting Web site maintenance Web Hosting DTP & Print Cursuri Curs-tutorat SEO (optimizarea site-urilor pentru motoarele de cautare) Portofoliu Web Design Web design - magazin virtual Web design - site-uri Web design - programare complexa Web design - SEO & Copywriting Grafica publicitara Packaging

Web Design Bucuresti

E-Studio Design&Development este o companie romaneasca de web design si development, cu 15 ani de experienta in domeniu si o platforma web proprie: E-Media.

Ghid gratuit

Dinamica dependențelor  în procesul de SEO. Logica de lucru pentru cel mai eficient conținut

Dinamica dependențelor  în procesul de SEO. Logica de lucru pentru cel mai eficient conținut

Ghid cu titlu gratuit, oferit de E-Studio Design&Development pentru oamenii de afaceri care caută servicii SEO. Este destinat celor interesați de subiect care, fie sunt la început, fie, indiferent de motive, nu au avut până acum contact cu domeniul optimizării site-urilor pentru motoarele de căutare.

Descarca ghidul de aici >>>

Web Hosting

Servicii de web hosting pe server Linux + Apache + Mysql + PHP (LAMP).

Web Hosting Economy

2GB spatiu, 30GB Trafic, 50 conturi email, 3 baze de date MySQL, 2 domenii parcate, subdomenii nelimitate

Cost: 5 EUR / luna

Web Hosting Standard

4GB spatiu, 40GB Trafic, conturi de email nelimitate, baze de date MySQL nelimitate, subdomenii nelimitate

Cost: 8 EUR / luna

Web Hosting Extra

12GB spatiu, 120GB Trafic, conturi de email nelimitate, baze de date MySQL nelimitate, subdomenii nelimitate

Cost: 12 EUR / luna

Web Hosting Pro

32GB spatiu, 320GB Trafic, conturi de email nelimitate, baze de date MySQL nelimitate, subdomenii nelimitate

Cost: 20 EUR / luna

Web hosting (gazduire web) - mic glosar de termeni

Trafic lunar

Traficul lunar se refera la cantitatea de date care trece prin contul de hosting (suma totala upload/download pe toate protocoalele: e-mail, FTP etc).

Spatiu de stocare

In web hosting, spatiul de stocare se refera la totalitatea alcatuita din website + FTP + e-mail - totul sta in acelasi cont de hosting.

Gazduire web (hosting) cu reducere!

Gazduire web hosting oferta 5 luni + 1 gratis

Pentru aceia dintre voi care vor gazduire web pe termen lung, oferim reduceri la abonamentele de web hosting - la fiecare sase luni de gazduire web platite in avans, o luna e din partea casei!

12 ani de gazduire web (hosting) de calitate

Acum 11 ani am optat pentru web hosting la Rohost si, dupa cativa ani de testare directa a serviciilor de gazduire, am devenit reselleri. Am cautat intotdeauna sa stabilim relatii comerciale serioase si de durata atat cu furnizorii, cat si cu clientii nostri - cautam stabilitate in orice relatie de afaceri si urmarim calitatea, atat ca furnizori, cat si ca prestatori de servicii.

De curand, am renuntat la serviciile de gazduire web furnizate de Rohost, cu sediul central in Timisoara, in favoarea celor oferite de Romarg, pe care ii gasim mult mai aproape. In acest fel, putem opera mult mai rapid si mai eficient in orice situatie - totul, pentru ca voi, clientii nostri, sa beneficiati de servicii de web hosting 99.9% stabile.

Ca reseller de web hosting, adaugam valoare serviciului de gazduire furnizat de Romarg si va oferim mai mult: crearea si administrarea adreselor de email si consultatii / interventii prin telefon sau chiar la fata locului, in cazul in care este necesar.