Web Design Bucuresti Home
Web Design
Despre noi
Experienta PESTE 15 ANI
Echipa
Cine suntem
Portofoliu
Cu cine lucram
Contact
Trimite un mesaj
031 401 64 80


OFERTE WEB DESIGN Oferta speciala magazin online Oferta speciala site Blog Web design: ce alegi? Proceduri in web design Principii in web design Evolutie E-Media - web design E-Media Creative - creare site E-Media Shop - magazin virtual E-Media Steroid - inovatii web Site-ul de prezentare E-Media Web design - alte servicii conexe Analiza de usability Keyword research Banner design Web & SEO copywriting Web site maintenance Web Hosting DTP & Print Cursuri Curs-tutorat SEO (optimizarea site-urilor pentru motoarele de cautare) Portofoliu Web Design Web design - magazin virtual Web design - site-uri Web design - programare complexa Web design - SEO & Copywriting Grafica publicitara Packaging

Web Design Bucuresti

E-Studio Design&Development este o companie romaneasca de web design si development, cu 15 ani de experienta in domeniu si o platforma web proprie: E-Media.

Ghid gratuit

Dinamica dependențelor  în procesul de SEO. Logica de lucru pentru cel mai eficient conținut

Dinamica dependențelor  în procesul de SEO. Logica de lucru pentru cel mai eficient conținut

Ghid cu titlu gratuit, oferit de E-Studio Design&Development pentru oamenii de afaceri care caută servicii SEO. Este destinat celor interesați de subiect care, fie sunt la început, fie, indiferent de motive, nu au avut până acum contact cu domeniul optimizării site-urilor pentru motoarele de căutare.

Descarca ghidul de aici >>>

Web & SEO copywriting

Mesaj versus SEO

Textele din site-ul tau au doua functii distincte:

  • trebuie sa transmita mesajul tau catre utilizatori
  • trebuie sa te ajute la "optimizarea SEO" a site-ului tau

Mesajul

Textul din site-ul tau va transmite informatii catre utilizatori. Un lucru usor de spus, dar o provocare cand treci la fapte. Un text trebuie:

  • sa prezinte informatia
  • sa argumenteze informatiile oferite
  • sa expuna acele informatii intr-un mod atractiv

Dar cel mai important rol pe care il are un mesaj in site-ul tau este acela de a converti, de a transforma vizitatorul ocazional intr-unul fidel, de a transforma clientul nehotarat in cumparator. Iar acest lucru se face prin imbinarea acestor trei elemente. O imbinare care necesita nu doar cunostinte despre ce oferi tu pe site, ci si talent literar.

SEO

Dar, oricat de bun si frumos este un text de prezentare de pe site-ul tau, daca nu exista vizitatori care sa il citeasca, el nu are nici o valoare. Aici intervine SEO, sau optimizarea site-ului pentru motoarele de cautare, care are rolul de a aduce utilizatori si clienti pe site-ul tau.

Aici nu iti mai trebuie talent literar; din contra, acesta ar putea sa faca mai mult rau decat bine in pozitionarea site-ului tau in Google. Aici importante sunt cunostintele despre cum functioneaza motoarele de cautare, despre cuvintele cheie si rolul lor si despre frazele de cautare pentru a da rezultatele pe care le doresti.

Aici matematica ia locul literaturii.

Rezultat

O lupta in care nu exista invingator, ci doar o colaborare intre statistica cuvintelor cheie si literatura textelor. Nu e suficient sa stii doar SEO sau sa ai doar talent literar, trebuie sa le poti imbina pentru a pozitiona site-ul cat mai bine.

De ce scrierea textelor pentru site costa si de ce costa atat?

De ce scrierea textelor pentru site costa si de ce costa atat?

Scrierea de texte literare, dar optimizate pentru motoarele de cautare, se numeste SEO copywriting si este o sarcina greu de dus la indeplinire fara experienta in domeniu. Sunt mai multe motive pentru care scrierea textelor pentru site este costisitoare.