Web Design Bucuresti Home
Web Design
Despre noi
Experienta PESTE 15 ANI
Echipa
Cine suntem
Portofoliu
Cu cine lucram
Contact
Trimite un mesaj
031 401 64 80


OFERTE WEB DESIGN Oferta speciala magazin online Oferta speciala site Blog Web design: ce alegi? Proceduri in web design Principii in web design Evolutie E-Media - web design E-Media Creative - creare site E-Media Shop - magazin virtual E-Media Steroid - inovatii web Site-ul de prezentare E-Media Web design - alte servicii conexe Analiza de usability Keyword research Banner design Web & SEO copywriting Web site maintenance Web Hosting DTP & Print Cursuri Curs-tutorat SEO (optimizarea site-urilor pentru motoarele de cautare) Portofoliu Web Design Web design - magazin virtual Web design - site-uri Web design - programare complexa Web design - SEO & Copywriting Grafica publicitara Packaging

Web Design Bucuresti

E-Studio Design&Development este o companie romaneasca de web design si development, cu 15 ani de experienta in domeniu si o platforma web proprie: E-Media.

Ghid gratuit

Dinamica dependențelor  în procesul de SEO. Logica de lucru pentru cel mai eficient conținut

Dinamica dependențelor  în procesul de SEO. Logica de lucru pentru cel mai eficient conținut

Ghid cu titlu gratuit, oferit de E-Studio Design&Development pentru oamenii de afaceri care caută servicii SEO. Este destinat celor interesați de subiect care, fie sunt la început, fie, indiferent de motive, nu au avut până acum contact cu domeniul optimizării site-urilor pentru motoarele de căutare.

Descarca ghidul de aici >>>

Web site maintenance

Un site este un sistem viu

Cu cat site-ul respectiv are o concurenta mai mare, cu atat trebuie efectuate mai multe modificari: module noi, functionalitati noi, sectiuni noi, facilitati noi, care implica interventii de programare.

Exista insa si varianta in care clientul prefera sa externalizeze serviciile de administrare curenta a continutului site-ului, fiind vorba despre content management, fara interventii de programare.

In ambele situatii, noi avem solutia! Interventiile noastre sunt supuse unei transparente totale fata de clienti, in ceea ce priveste detaliile, durata si costurile de maintenance a unui site.

Clientul poate accesa in timp real, pe baza de username si parola jurnalele de activitate aferente proiectului sau, jurnale actualizate tot in timp real.

 

Important!

Serviciul de mentenanta a site-ului este un proces continuu, iar stabilitatea firmei care ofera acest serviciu are un rol esential pentru buna functionare a paginilor web.

Dupa 10 ani de activitate, E-Studio Design & Development se poate declara un partener de nadejde pentru firmele care doresc un serviciu performant de mentenanta pentru web site-urile lor.

Live, din mai 2010

Incepand cu luna mai, daca esti clientul nostru, primesti odata cu semnarea contractului un nume de utilizator si parola, pentru acces in jurnalul live al proiectului tau.

Asa vei putea vedea cu ochii tai cum creste proiectul tau, vei sti in fiecare moment cine la ce lucreaza si vei putea chiar interveni in timp real.